Wie zijn wij

Home Wie zijn wij

Wie zijn wij

Van Mossel shortlease & Rent is onderdeel van Van Mossel Autolease en een specialist op het gebied van leasing op korte termijn. Door samenwerking met Van Mossel Autolease en de Van Mossel Automotive Groep is Van Mossel Shortlease & Rent in korte tijd uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de leasemarkt.

Met vestigingen in Groningen,Waalwijk en Hellevoetsluis kunnen wij overal in Nederland snel en eenvoudig de door u gewenste auto afleveren.” Eén van de belangrijkste graadmeters van onze kwaliteit in dienstverlening is de mate van klantentrouw. Door onze no nonsense en open benadering van leasing richten wij ons op een langdurige samenwerking waarbij naast de relatie een optimaal wagenparkbeheer centraal staat.

Doen wat je zegt en zeggen wat je doet, dat vinden wij bij Van Mossel shortlease & Rent belangrijk. Afspraak is afspraak!


 
De Van Mossel Automotive Groep (Van Mossel) respecteert uw privacy. Van Mossel draagt er zorgt voor dat vertrouwelijk en zorgvuldig met uw persoonsgegevens wordt omgegaan, en dat passende technische en organisatorische veiligheidsmaatregelen zijn genomen om uw persoonsgegevens adequaat te beschermen. Meer informatie